Elokuvat PDF Tulosta
 

 

 

Pyhäsalmen VPK:n tiloissa paloasemalla toimii elokuvateatteri, jota vpk on ylläpitänyt jo vuodesta 1944 lähtien.

Tällä hetkellä elokuvatoimintaa vetää Pekka Röytiö.

Elokuun 2012 aikana saimme Suomen elokuvasäätiön ja Pyhäjärven kaupungin avustamana uusittua elokuvien kuva ja äänilaitteet nykyaikaiseksi digitaaliseksi 2D/3D-laitteiksi. Uusimisen myötä turvaamme elokuvatarjonnan paikkakunnalle ja lähialueille pitkälle tulevaisuuteen.

Uusien laitteiden myötä myös esitysajankohtamme muuttuvat. Jatkossa esitämme tarvittaessa elokuvia neljänä päivänä viikossa: pe, la, su ja ti.Tällä pyrimme tarjoamaan kaikille mahdollisuuden päästä nauttimaan tulevista elokuvista.

Elokuvatarjontaamme voi tutustua ilmoituskanaviltamme: paikallislehdistä; Pyhäjärven Sanomat ja Selanne-lehti, kaupungin tapahtumakalenteri, meidän omilta ilmoitustauluilta ja internet sivuiltamme, taajaman ilmoitustauluilta sekä kauppaliikkeiden ilmoitustiloista.

Elokuvien lipunmyynnin p. 044 7769 724
Varaukset/tiedustelut avoinna 1,5 h ennen päivän esitystä
Varatut liput lunastettava ½ h ennen esitystä

Ennen esityspäivää tehtävät varaukset miellään sähköpostilla (viim. edellisenä päivänä) Tämä sähköpostiosoite on suojattu roskapostia vastaan, aseta javascripttuki päälle nähdäksesi osoitteen.

Yrityksille ja yhteisöille järjestämme myös tilausnäytöksiä.Tilausnäytöstiedustelut ja toiveet tulevista elokuvista voi esittää ottamalla yhteyttä elokuvien vastaavaan Pekka Röytiöön, p 044 4457622 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu roskapostia vastaan, aseta javascripttuki päälle nähdäksesi osoitteen. .

-------------------

Elokuvatoiminna ohessa vpk vuokraa teatterisalin tiloja myös harrastus ja juhlakäyttöön eri järjesöille sekä yksityisille henkilöille(108 istumapaikkaa). Tilojamme käyttää mm Pyhäsalmen Tanssi ry:n harjoitus- ja esityskäyttöön sekä Pyhäjärven kaupungin sivistystoimi ilmaisutaiteen harjoitustiloiksi. Tilamme toimivat myös vuosittain pidettävinä Täydenkuun Tanssin festivaalit esityspaikkoina.

Yhteystiedot:

Elokuvatoiveet / tilausnäytökset / tilavaraukset
Pekka Röytiö, p 044 445 7622 tai sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu roskapostia vastaan, aseta javascripttuki päälle nähdäksesi osoitteen. .

Tervetuloa viihtymään !